Viral: Britse verpleegster in tranen na zien lege schappen: "Geen groente en fruit"

Viral: Britse verpleegster in tranen na zien lege schappen: "Geen groente en fruit"

Viral: <em>Britse verpleegster</em> in tranen na zien lege schappen: &quot;Geen groente en fruit&quot; Deze hartverscheurende oproep van een Britse verpleegster die na een 48-urige dienst lege schappen aantrof in de supermarkt, gaat viral, meldt De Telegraaf. "Jullie moeten hiermee stoppen"De verpleegster vraagt de mensen niet te gaan hamsteren: "Er was geen groente en fruit meer. Ik moest binnen huilen. Ik ben verpleegster en hebt net 48 uur gewerkt, en ik wilde iets inslaan. Ik weet niet hoe ik gezond moet blijven en alle mensen die kopen de schappen leeg. Jullie moeten hiermee stoppen", zegt ze. Bekijk hierboven de emotionele videoboodschap van de Britse verpleegster. Bekijk ook Bevolking negeert corona-maatregelen en geniet volop van de zon, bekijk de beelden Bekijk deze video » Coronavirus: Dave Roelvink is woest op mensen die naar buiten gaan Bekijk deze video »

Deze hartverscheurende oproep van een Britse verpleegster die na een 48-urige dienst lege schappen aantrof in de supermarkt, gaat viral, meldt De Telegraaf.

"Jullie moeten hiermee stoppen"
De verpleegster vraagt de mensen niet te gaan hamsteren: "Er was geen groente en fruit meer. Ik moest binnen huilen. Ik ben verpleegster en hebt net 48 uur gewerkt, en ik wilde iets inslaan. Ik weet niet hoe ik gezond moet blijven en alle mensen die kopen de schappen leeg. Jullie moeten hiermee stoppen", zegt ze.

Bekijk hierboven de emotionele videoboodschap van de Britse verpleegster.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Viral: Britse verpleegster in tranen na zien lege schappen: "Geen groente en fruit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV