Mark Rutte bezoekt IC en is zwaar onder de indruk: "Dit is echt"

Mark Rutte bezoekt IC en is zwaar onder de indruk: "Dit is echt"

Mark Rutte bezocht donderdag de IC-afdeling van het Erasmus MC en was diep onder de indruk: "Als je daar kijkt naar de coronapatiënten, naar de mensen die soms weken op hun buik liggend aan een beademingsapparaat zitten, dan zie je dat het echt is."

Mark Rutte bezoekt IC en is zwaar onder de indruk: "Dit is echt" Mark Rutte bezocht donderdag de IC-afdeling van het Erasmus MC en was diep onder de indruk: "Als je daar kijkt naar de coronapatiënten, naar de mensen die soms weken op hun buik liggend aan een beademingsapparaat zitten, dan zie je dat het echt is." Houd je aan de voorschriftenHij spreekt zijn waardering uit voor het zorgpersoneel: "Respect voor de verpleegklundigen en artsen die daar werken." Ook hamert de minister-president nogmaals op de verantwoordelijkheid die iedere Nederlander heeft: "Houd je aan de voorschriften. Ook als je gezond bent. Dit is echt!" Bekijk de hele video, die Rutte op Twitter plaatste, hierboven. Bekijk ook Video: Koning Willem-Alexander op bezoek in gezondheidscentrum Tilburg Bekijk deze video » Jinek gemist? Zijn we niet bang genoeg voor Corona? Bekijk deze video »
Nieuws :
Mark Rutte bezoekt IC en is zwaar onder de indruk: "Dit is echt"

Houd je aan de voorschriften
Hij spreekt zijn waardering uit voor het zorgpersoneel: "Respect voor de verpleegklundigen en artsen die daar werken." Ook hamert de minister-president nogmaals op de verantwoordelijkheid die iedere Nederlander heeft: "Houd je aan de voorschriften. Ook als je gezond bent. Dit is echt!" Bekijk de hele video, die Rutte op Twitter plaatste, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte bezoekt IC en is zwaar onder de indruk: "Dit is echt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV