Maxime Meiland: "Martien doet in zijn eentje boodschappen vanwege strenge regels"

Maxime Meiland: "Martien doet in zijn eentje boodschappen vanwege strenge regels"

De coronacrisis ontgaat ook de hoofdpersonen van Chateau Meiland niet: "Lieve mensen, wat erg he corona, het is vreselijk", aldus Maxime Meiland.

Help elkaar
Ze vervolgt: "Frankrijk is heel streng. We mogen alleen naar de supermarkt met één persoon. Ik kook niet dus papa gaat." Gelukkig hebben ze wel genoeg te doen en zijn ze niet veroordeeld tot de bank: "Wij kunnen aan de slag maar ik wens iedereen veel sterkte. Help elkaar vooral." Bekijk het fragment van SBS6 hieronder.

Maxime Meiland: "Martien doet in zijn eentje boodschappen vanwege strenge regels" De coronacrisis ontgaat ook de hoofdpersonen van Chateau Meiland niet: "Lieve mensen, wat erg he corona, het is vreselijk", aldus Maxime Meiland. Help elkaarZe vervolgt: "Frankrijk is heel streng. We mogen alleen naar de supermarkt met één persoon. Ik kook niet dus papa gaat." Gelukkig hebben ze wel genoeg te doen en zijn ze niet veroordeeld tot de bank: "Wij kunnen aan de slag maar ik wens iedereen veel sterkte. Help elkaar vooral." Bekijk het fragment van SBS6 hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur op SBS 6 te zien. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: Martien doodsbang dat Claire zich verwondt met schaar Bekijk deze video » Martien Meiland boos op Nadège: "Sinds ze bij kapper is geweest gaat het mis" Bekijk deze video »
Show :
Maxime Meiland: "Martien doet in zijn eentje boodschappen vanwege strenge regels"

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur op SBS 6 te zien. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maxime Meiland: "Martien doet in zijn eentje boodschappen vanwege strenge regels" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV