ZIEN! Onherkenbare Madonna meet temperatuur op in quarantaine

ZIEN! Onherkenbare Madonna meet temperatuur op in quarantaine

ZIEN! Onherkenbare Madonna meet temperatuur op in quarantaine De bijna onherkenbare Madonna weet zichzelf aardig in de kijker te spelen gedurende de coronacrisis en deelt veelvuldig hoe ze met haar quarantaine omgaat en voor zichzelf zorgt. Ze krijgt daarbij nogal wat kritiek op haar uiterlijk en bijzondere gedrag. Bekijk hierboven hoe de popster haar temperatuur meet en niet helemaal weet wat ze met de uitslag aan moet. Hieronder lees je reacties van haar volgers. Bekijk ook Video: Madonna doet naakt in bad provocerende uitspraken over Coronavirus Bekijk deze video »
Show :
ZIEN! Onherkenbare Madonna meet temperatuur op in quarantaine

De bijna onherkenbare Madonna weet zichzelf aardig in de kijker te spelen gedurende de coronacrisis en deelt veelvuldig hoe ze met haar quarantaine omgaat en voor zichzelf zorgt. Ze krijgt daarbij nogal wat kritiek op haar uiterlijk en bijzondere gedrag. Bekijk hierboven hoe de popster haar temperatuur meet en niet helemaal weet wat ze met de uitslag aan moet. Hieronder lees je reacties van haar volgers.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN! Onherkenbare Madonna meet temperatuur op in quarantaine of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV