DWDD: Pieter Derks met Het leven neemt een looptje met de mens

DWDD: Pieter Derks met Het leven neemt een looptje met de mens

DWDD: Pieter Derks met Het leven neemt een looptje met de mens Tijdens De Wereld Draait Door was Pieter Derks te gast op het Podium van de Gedeelde Smart. Derks zou nu met de reprise van zijn voorstelling door het land touren, maar vanwege het coronavirus ging dat niet door. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Pieter Derks over Climate Comedy Night: "In klimaatthema zit ook humor" Bekijk deze video » Oudejaarsconference Pieter Derks in het kort: 'Scheten koeien moesten anders' Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD: Pieter Derks met Het leven neemt een looptje met de mens

Tijdens De Wereld Draait Door was Pieter Derks te gast op het Podium van de Gedeelde Smart. Derks zou nu met de reprise van zijn voorstelling door het land touren, maar vanwege het coronavirus ging dat niet door.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Pieter Derks met Het leven neemt een looptje met de mens of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV