Trijntje Oosterhuis zingt Fragile voor politiemensen bij RTL Boulevard

Trijntje Oosterhuis zingt Fragile voor politiemensen bij RTL Boulevard

<em>Trijntje Oosterhuis</em> zingt <em>Fragile</em> voor politiemensen bij <em>RTL Boulevard</em> Trijntje Oosterhuis zingt elke dag bij RTL Boulevard een nummer van iemand die hier een bijzondere aanvraag voor doet. Deze keer zong ze op verzoek van Bjorn het nummer Fragile voor alle politiemensen in Nederland. Bekijk de video met Trijntje Oosterhuis bij RTL Boulevard hierboven. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram. RTL Boulevard: Trijntje Oosterhuis vraagt fans om verzoeknummers in te sturen Bekijk deze video » Zien: Trijntje Oosterhuis zingt Isn’t She Lovely voor verloskundige Marijke Bekijk deze video »
Muziek :
Trijntje Oosterhuis zingt Fragile voor politiemensen bij RTL Boulevard

Trijntje Oosterhuis zingt elke dag bij RTL Boulevard een nummer van iemand die hier een bijzondere aanvraag voor doet. Deze keer zong ze op verzoek van Bjorn het nummer Fragile voor alle politiemensen in Nederland.

Bekijk de video met Trijntje Oosterhuis bij RTL Boulevard hierboven.

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trijntje Oosterhuis zingt Fragile voor politiemensen bij RTL Boulevard of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV