Hart van Nederland: Alpe d'HuZes uitgesteld vanwege coronacrisis

Hart van Nederland: Alpe d'HuZes uitgesteld vanwege coronacrisis

Hart van Nederland: Alpe d'HuZes uitgesteld vanwege coronacrisis Bijna alle evenementen in deze periode worden afgelast of verplaatst. Ook de Alpe d'HuZes is de dupe van de coronacrisis. Het evenement zal worden verplaatst naar een latere datum. "Ik begrijp het wel, maar ik vind het wel jammer", reageert een deelnemer. Bekijk de hele video van Hart van Nederland over de Alpe d'HuZes hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Terugkijken: Kabinet komt volgende week met beslissing rondom coronacrisis Bekijk deze video » DWDD Tim Hofman met antwoord op corona: de BOOS AntiCoronaDepressiePodcast Bekijk deze video »
TV :
Hart van Nederland: Alpe d'HuZes uitgesteld vanwege coronacrisis

Bijna alle evenementen in deze periode worden afgelast of verplaatst. Ook de Alpe d'HuZes is de dupe van de coronacrisis. Het evenement zal worden verplaatst naar een latere datum. "Ik begrijp het wel, maar ik vind het wel jammer", reageert een deelnemer.

Bekijk de hele video van Hart van Nederland over de Alpe d'HuZes hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Alpe d'HuZes uitgesteld vanwege coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV