DWDD: Topdirigent Jaap van Zweden in Nederland door coronavirus

DWDD: Topdirigent Jaap van Zweden in Nederland door coronavirus

<em>DWDD:</em> Topdirigent <em>Jaap van Zweden</em> in Nederland door coronavirus Jaap van Zweden werd twee jaar geleden chef-dirigent van het New York Philharmonic. Sindsdien was de man vanwege zijn drukke schema bijna niet meer in Nederland. Vanwege het coronavirus kwam daar verandering in en schoof hij aan bij De Wereld Draait Door. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Terugkijken: Kabinet komt volgende week met beslissing rondom coronacrisis Bekijk deze video » DWDD: Pieter Derks met Het leven neemt een looptje met de mens Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD: Topdirigent Jaap van Zweden in Nederland door coronavirus

Jaap van Zweden werd twee jaar geleden chef-dirigent van het New York Philharmonic. Sindsdien was de man vanwege zijn drukke schema bijna niet meer in Nederland. Vanwege het coronavirus kwam daar verandering in en schoof hij aan bij De Wereld Draait Door.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Topdirigent Jaap van Zweden in Nederland door coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV