Op1: Britten bezorgd om Prins Charles wegens besmetting coronavirus

Op1: Britten bezorgd om Prins Charles wegens besmetting coronavirus

Op1: Britten bezorgd om Prins Charles wegens besmetting coronavirus Prins Charles is positief getest op het coronavirus. De kroonprins heeft milde klachten. De Britten schrokken van het nieuws, vertelt Suse van Kleef. "Er zijn ook zorgen om Queen Elizabeth", zegt ze bij Op1. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Henk Krol maakt zich grote zorgen om ouderen tijdens coronacrisis Bekijk deze video » Op1: Saskia Belleman was bij de rechtszaak tegen een corona-kucher Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Britten bezorgd om Prins Charles wegens besmetting coronavirus

Prins Charles is positief getest op het coronavirus. De kroonprins heeft milde klachten. De Britten schrokken van het nieuws, vertelt Suse van Kleef. "Er zijn ook zorgen om Queen Elizabeth", zegt ze bij Op1.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Britten bezorgd om Prins Charles wegens besmetting coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV