Docu The Bastard gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu The Bastard gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu The Bastard gemist? Bekijk hier de hele uitzending Wat als je op een dag wordt gebeld door een man uit Ethiopië die beweert dat hij je halfbroer is? In de documentaire The Bastard is te zien hoe Daniel uit Addis Abeba na decennia stilte contact zoekt met zijn Friese broer en vader. Verstoten kindHet is een onthutsende familiegeschiedenis over een verstoten kind dat in Ethiopië voor galg en rad opgroeit en een bejaarde Nederlandse vader, die niet langer kan ontkomen aan zijn inmiddels volwassen, buitenechtelijke zoon. BewijsDaniel koestert wrok richting zijn vader en hunkert naar erkenning, maar de gepensioneerde vader wil er niets van weten. De DNA-test levert echter onontkoombaar bewijs en de twee blijken meer op elkaar te lijken dan ze zelf willen toegeven. DNA Onbekend gemist? "Jullie hopen alle twee op een andere uitkomst" Bekijk deze video » DNA Onbekend gemist? "Wat er ook uitkomt, ik wil duidelijkheid" Bekijk deze video »
Uitzending :
2Doc: The Bastard (EO)

Wat als je op een dag wordt gebeld door een man uit Ethiopië die beweert dat hij je halfbroer is? In de documentaire The Bastard is te zien hoe Daniel uit Addis Abeba na decennia stilte contact zoekt met zijn Friese broer en vader.

Verstoten kind
Het is een onthutsende familiegeschiedenis over een verstoten kind dat in Ethiopië voor galg en rad opgroeit en een bejaarde Nederlandse vader, die niet langer kan ontkomen aan zijn inmiddels volwassen, buitenechtelijke zoon.

Bewijs
Daniel koestert wrok richting zijn vader en hunkert naar erkenning, maar de gepensioneerde vader wil er niets van weten. De DNA-test levert echter onontkoombaar bewijs en de twee blijken meer op elkaar te lijken dan ze zelf willen toegeven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 2Doc: The Bastard (EO) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV