Bekijk LIVE: André Kuipers vertelt alles over leven in quarantaine en isolatie

Bekijk LIVE: André Kuipers vertelt alles over leven in quarantaine en isolatie

Bekijk LIVE: André Kuipers vertelt alles over leven in quarantaine en isolatie Kijk hierboven op donderdag 26 maart vanaf 16.00 uur LIVE naar het verhaal van ruimtevaarders over leven in isolatie en quarantaine. Door het Coronavirus leven momenteel veel mensen in Nederland en over de hele wereld in (thuis)quarantaine. Er zijn mensen die hier al ervaring mee hebben, zoals astronaut André Kuipers. Hij doet donderdagmiddag dan ook via een livestream zijn verhaal. Experts geven antwoord op quarantaine-vragenIedereen die vragen had kon deze sturen naar #SpaceConnectsUs. Via een liveverbinding zullen verschillende experts uit de wereld van de ruimtevaart antwoord geven. Onder meer André Kuipers, Frank De Winne, Matthias Maurer, Alexander Gerst en Thomas Reiter nemen het woord. Bekijk ook Jinek gemist? André Kuipers sprak met psychiater tijdens ruimtereis Bekijk deze video » André Kuipers doet verhaal in het NederlandsZij praten over hoe het is om in quarantaine te zijn, of om lang met zes mensen in een kleine ruimte te leven. André Kuipers en Frank De Winne doen hun verhaal in het Nederlands op donderdag 26 maart tussen 16.00 en 16.30 uur. Verder komen daarna experts aan het woord in andere talen: 17.00-17.30 uur Duits18.00-18.30 uur Italiaans19.00-19.30 uur Frans20.00-21.30 uur Engels Bekijk de livestream waarin André Kuipers en andere ruimtevaarders vertellen over leven in quarantaine in de video hierboven. Pauw gemist? Astronaut André Kuipers lanceert Spacebuzz Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE: André Kuipers vertelt alles over leven in quarantaine en isolatie

Kijk hierboven op donderdag 26 maart vanaf 16.00 uur LIVE naar het verhaal van ruimtevaarders over leven in isolatie en quarantaine.

Door het Coronavirus leven momenteel veel mensen in Nederland en over de hele wereld in (thuis)quarantaine. Er zijn mensen die hier al ervaring mee hebben, zoals astronaut André Kuipers. Hij doet donderdagmiddag dan ook via een livestream zijn verhaal.

Experts geven antwoord op quarantaine-vragen
Iedereen die vragen had kon deze sturen naar #SpaceConnectsUs. Via een liveverbinding zullen verschillende experts uit de wereld van de ruimtevaart antwoord geven. Onder meer André Kuipers, Frank De Winne, Matthias Maurer, Alexander Gerst en Thomas Reiter nemen het woord.

André Kuipers doet verhaal in het Nederlands
Zij praten over hoe het is om in quarantaine te zijn, of om lang met zes mensen in een kleine ruimte te leven. André Kuipers en Frank De Winne doen hun verhaal in het Nederlands op donderdag 26 maart tussen 16.00 en 16.30 uur. Verder komen daarna experts aan het woord in andere talen:

17.00-17.30 uur Duits
18.00-18.30 uur Italiaans
19.00-19.30 uur Frans
20.00-21.30 uur Engels

Bekijk de livestream waarin André Kuipers en andere ruimtevaarders vertellen over leven in quarantaine in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE: André Kuipers vertelt alles over leven in quarantaine en isolatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV