Video: Gordon doet boodschappen met mondkapje & handschoenen

Video: Gordon doet boodschappen met mondkapje & handschoenen

Video: Gordon doet boodschappen met mondkapje & handschoenen Zanger Gordon neemt de maatregelen tegen het coronavirus uiterst serieus. Op Instagram deelt hij hoe hij zich beschermt tegen het virus. Hij draagt een mondkapje en handschoenen terwijl hij de video opneemt. Bekijk hierboven de video waarin Goron vertelt dat hij 1 keer per week boodschappen doet, en hoe hij zichzelf beschermt. Bekijk ook Professor Sucharit Bhakdi over corona: “99.5% krijgt geen of milde klachten" Bekijk deze video » Jensen over corona: "Media creëert een bangmakend en misleidend beeld" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Gordon doet boodschappen met mondkapje & handschoenen

Zanger Gordon neemt de maatregelen tegen het coronavirus uiterst serieus. Op Instagram deelt hij hoe hij zich beschermt tegen het virus. Hij draagt een mondkapje en handschoenen terwijl hij de video opneemt.

Bekijk hierboven de video waarin Goron vertelt dat hij 1 keer per week boodschappen doet, en hoe hij zichzelf beschermt.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Gordon doet boodschappen met mondkapje & handschoenen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV