Sporters in quarantaine: Dele Alli speelt The Lion King na in thuisbioscoop

Sporters in quarantaine: Dele Alli speelt The Lion King na in thuisbioscoop

Sporters in quarantaine: Dele Alli speelt The Lion King na in thuisbioscoop De hele sportwereld ligt op zijn gat door de uitbraak van het coronavirus en dat is voor veel sporters reden om aan hun volgers te laten zien wat ze nu de hele dag doen. Dat levert zo nu en dan hilarische beelden op: zo speelt Tottenham Hotspur-speler Dele Alli de film The Lion King na in zijn eigen thuisbioscoop en is Joel Beukers nog altijd druk bezig met fitnessen. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Moeder Tijl Beckand schittert in Quarantaine TV: ‘Wil je mijn poesje zien?’ Bekijk deze video » Ellen DeGeneres verveelt zich kapot in quarantaine: legpuzzel mislukt volledig Bekijk deze video »
Sport :
Sporters in quarantaine: Dele Alli speelt The Lion King na in thuisbioscoop

De hele sportwereld ligt op zijn gat door de uitbraak van het coronavirus en dat is voor veel sporters reden om aan hun volgers te laten zien wat ze nu de hele dag doen. Dat levert zo nu en dan hilarische beelden op: zo speelt Tottenham Hotspur-speler Dele Alli de film The Lion King na in zijn eigen thuisbioscoop en is Joel Beukers nog altijd druk bezig met fitnessen.

Bekijk de beelden hierboven.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sporters in quarantaine: Dele Alli speelt The Lion King na in thuisbioscoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV