Peter R. de Vries vindt het belachelijk dat kerkdiensten gewoon doorgaan

Peter R. de Vries vindt het belachelijk dat kerkdiensten gewoon doorgaan

Peter R. de Vries blijft ook tijdens de coronacrisis op televisie zijn mening spuien over alles wat Nederland momenteel bezighoudt. Zo heeft hij ook een duidelijke visie op het feit dat kerkdiensten tot dertig personen zijn toegestaan: daar snapt hij helemaal niks van.

Peter R. de Vries vindt het belachelijk dat kerkdiensten gewoon doorgaan Peter R. de Vries blijft ook tijdens de coronacrisis op televisie zijn mening spuien over alles wat Nederland momenteel bezighoudt. Zo heeft hij ook een duidelijke visie op het feit dat kerkdiensten tot dertig personen zijn toegestaan: daar snapt hij helemaal niks van. Vreemde maatregelOok wetenschapsjournalist Diederik Jekel vindt het maar een vreemde maatregel dat kerkdiensten gewoon door mogen gaan. Volgens hem zou het ook het beste zijn als ook kerken en moskeeën in deze tijd sluiten. De Vries vindt dat het beleid van de overheid op dit punt behoorlijk met elkaar in strijd is. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Peter R. de Vries over coronavirus: "Mensen op strand zijn niet asociaal" Bekijk deze video » Peter R. de Vries: 'Politie heeft meer tijd dan ooit voor Corona-maatregelen' Bekijk deze video »
TV :
Peter R. de Vries vindt het belachelijk dat kerkdiensten gewoon doorgaan

Vreemde maatregel
Ook wetenschapsjournalist Diederik Jekel vindt het maar een vreemde maatregel dat kerkdiensten gewoon door mogen gaan. Volgens hem zou het ook het beste zijn als ook kerken en moskeeën in deze tijd sluiten. De Vries vindt dat het beleid van de overheid op dit punt behoorlijk met elkaar in strijd is.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries vindt het belachelijk dat kerkdiensten gewoon doorgaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV