Donderdag bij Op1: o.a. Raymond Knops, Jean Dohmen en de 16-jarige Sheraz

Donderdag bij Op1: o.a. Raymond Knops, Jean Dohmen en de 16-jarige Sheraz

Donderdag bij <em>Op1</em>: o.a. Raymond Knops, Jean Dohmen en de 16-jarige Sheraz Vanavond presenteren Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn. Ziekenhuislaboratoria komen vanwege afhankelijkheid van de Zwitserse farmaceut Roche in grote problemen met coronatests. Daar zijn Eelke van Ark en Jan-Hein Strop van onderzoeksplatform Follow the Money achtergekomen na gesprekken met het RIVM, verschillende laboratoria en Roche zelf. Ze vertellen over hun onderzoek bij Op1. Minister van Binnenlandse Zaken Raymond Knops vertelt hoe burgemeesters in deze crisistijd eenduidig kunnen handelen. De minister vertelt wat de rol van de regering hierin kan zijn. Hugo de Jonge beleefde zijn eerste debat als corona-minister. Politiek verslaggever van het NRC Barbara Rijlaarsdam volgde het debat. Ze vertelt erover bij Op1. De coronacrisis zal Nederland waarschijnlijk in een recessie trekken. Dat maakte het Centraal Planbureau bekend. Ook zal het tot meer werkloosheid leiden. Hoe zwaar zal de klap zijn? Vanavond bij Op1 praten voorzitter van MKB Nederland Jacco Vonhof, voorzitter van VNO-NCW Hans de Boer en journalist van het Financieel Dagblad Jean Dohmen over wat deze voorspellingen voor Nederland betekenen. De 16-jarige Sheraz is, voor zover bekend, de jongste coronapatiënt die op de Intensive Care terechtkwam. Artsen vreesden voor zijn leven. Toch ontwaakte de tiener uit zijn kunstmatige coma. Sinds een paar dagen is hij weer thuis. Bij Op1 doet hij via een videoverbinding zijn verhaal. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: De broer van Hannah van der Weg mag niet naar buiten bij GGZ-instelling Bekijk deze video » Op1: Vlogger Brahim Lakhal kan zijn broertje met down niet zien door coronavirus Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag bij Op1: o.a. Raymond Knops, Jean Dohmen en de 16-jarige Sheraz

Vanavond presenteren Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn.

Ziekenhuislaboratoria komen vanwege afhankelijkheid van de Zwitserse farmaceut Roche in grote problemen met coronatests. Daar zijn Eelke van Ark en Jan-Hein Strop van onderzoeksplatform Follow the Money achtergekomen na gesprekken met het RIVM, verschillende laboratoria en Roche zelf. Ze vertellen over hun onderzoek bij Op1.

Minister van Binnenlandse Zaken Raymond Knops vertelt hoe burgemeesters in deze crisistijd eenduidig kunnen handelen. De minister vertelt wat de rol van de regering hierin kan zijn.

Hugo de Jonge beleefde zijn eerste debat als corona-minister. Politiek verslaggever van het NRC Barbara Rijlaarsdam volgde het debat. Ze vertelt erover bij Op1.

De coronacrisis zal Nederland waarschijnlijk in een recessie trekken. Dat maakte het Centraal Planbureau bekend. Ook zal het tot meer werkloosheid leiden. Hoe zwaar zal de klap zijn? Vanavond bij Op1 praten voorzitter van MKB Nederland Jacco Vonhof, voorzitter van VNO-NCW Hans de Boer en journalist van het Financieel Dagblad Jean Dohmen over wat deze voorspellingen voor Nederland betekenen.

De 16-jarige Sheraz is, voor zover bekend, de jongste coronapatiënt die op de Intensive Care terechtkwam. Artsen vreesden voor zijn leven. Toch ontwaakte de tiener uit zijn kunstmatige coma. Sinds een paar dagen is hij weer thuis. Bij Op1 doet hij via een videoverbinding zijn verhaal.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag bij Op1: o.a. Raymond Knops, Jean Dohmen en de 16-jarige Sheraz of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen