Jensen: Ab Osterhaus drinkt whiskey op nieuwe besmettingen: "Zijn ware gezicht", bekijk de beelden

Jensen: Ab Osterhaus drinkt whiskey op nieuwe besmettingen: "Zijn ware gezicht", bekijk de beelden

Jensen: <em>Ab Osterhaus</em> drinkt whiskey op nieuwe <em>besmettingen</em>: &quot;Zijn ware gezicht&quot;, bekijk de beelden Ab Osterhaus zit dagelijks bij Op1 aan tafel. Hij wordt dag in dag uit serieus genomen als 'viroloog'. Maar Robert Jensen deelt opmerkelijke beelden van hem, waarin hij nieuwe besmettingen juist viert, zie video vanaf 17:00 minuten. Proosten op nieuw besmet meisje"Viroloog Ab heeft heel veel aandelen in een griepvaccin van een producent, en dit is naar buitengekomen tijdens de Mexicaanse griep. Destijds is er een uitzending geweest op de Nederlandse televisie over de viroloog." Hierin is te zien dat hij met collega's proost met Whiskey op de eerste besmetting in Nederland. Een meisje is besmet met de Mexicaanse griep en Ab lijkt door het dollen heen. "Ab, die aandelen heeft in griepvaccins, heeft belang bij zijn bangmakerij in de media", aldus Robert Jensen die mensen probeert wakker te maken voor "deze machtswellusteling." Bekijk hierboven Jensen met daarin het fragment over Ab Osterhaus, die feest viert om een nieuwe besmetting, zie video vanaf 17:00 minuten. Bekijk hier meer video's van Jensen over corona Bekijk ook De Jensen Show: Robert Jensen over het coronavirus: "We zitten in een oorlogsituatie" Bekijk deze video » De Jensen Show over corona: "Angst is niet nodig. Word wakker!" Bekijk deze video » De Jensen Show over coronacrisis: "Geen wonder dat iedereen in de war is" Bekijk deze video » Jensen over corona: "Media creëert een bangmakend en misleidend beeld" Bekijk deze video »
Nieuws :
Jensen: Ab Osterhaus drinkt whiskey op nieuwe besmettingen: "Zijn ware gezicht", bekijk de beelden

Ab Osterhaus zit dagelijks bij Op1 aan tafel. Hij wordt dag in dag uit serieus genomen als 'viroloog'. Maar Robert Jensen deelt opmerkelijke beelden van hem, waarin hij nieuwe besmettingen juist viert, zie video vanaf 17:00 minuten.

Proosten op nieuw besmet meisje
"Viroloog Ab heeft heel veel aandelen in een griepvaccin van een producent, en dit is naar buitengekomen tijdens de Mexicaanse griep. Destijds is er een uitzending geweest op de Nederlandse televisie over de viroloog." Hierin is te zien dat hij met collega's proost met Whiskey op de eerste besmetting in Nederland. Een meisje is besmet met de Mexicaanse griep en Ab lijkt door het dollen heen. "Ab, die aandelen heeft in griepvaccins, heeft belang bij zijn bangmakerij in de media", aldus Robert Jensen die mensen probeert wakker te maken voor "deze machtswellusteling."

Bekijk hierboven Jensen met daarin het fragment over Ab Osterhaus, die feest viert om een nieuwe besmetting, zie video vanaf 17:00 minuten.

Bekijk hier meer video's van Jensen over corona


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jensen: Ab Osterhaus drinkt whiskey op nieuwe besmettingen: "Zijn ware gezicht", bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV