Jinek gemist? "Mijn zoon zit vast in Peru, drie uur varen van de bewoonde wereld"

Jinek gemist? "Mijn zoon zit vast in Peru, drie uur varen van de bewoonde wereld"

<em>Jinek gemist?</em> &quot;Mijn zoon zit vast in Peru, drie uur varen van de bewoonde wereld&quot; Het aantal Nederlanders dat nog vastzit in het buitenland slinkt, maar nog altijd kunnen er een hoop landgenoten niet naar huis. Een van hen is de zoon van Truus, Sam. Hij zit vast in Peru: "Hij zit 1800 km van Lima af, drie uur varen van de bewoonde wereld. Zie al die mensen nog maar eens, met de huidige lockdown, naar de hoofdstad te krijgen." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Lodewijk Asscher woedend op fabrikant Roche: "Meer testen spaart levens" Bekijk deze video » Lodewijk Asscher uit bewondering voor Mark Rutte: "Heel veel respect" Bekijk deze video » Thierry Baudet bij Jinek: "Verwarring over termijn, tot april of juni?" Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? "Mijn zoon zit vast in Peru, drie uur varen van de bewoonde wereld"

Het aantal Nederlanders dat nog vastzit in het buitenland slinkt, maar nog altijd kunnen er een hoop landgenoten niet naar huis. Een van hen is de zoon van Truus, Sam. Hij zit vast in Peru: "Hij zit 1800 km van Lima af, drie uur varen van de bewoonde wereld. Zie al die mensen nog maar eens, met de huidige lockdown, naar de hoofdstad te krijgen." Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? "Mijn zoon zit vast in Peru, drie uur varen van de bewoonde wereld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV