Moet Koningsdag verplaatst worden naar augustus of september?

Moet Koningsdag verplaatst worden naar augustus of september?

Moet <em>Koningsdag</em> verplaatst worden naar augustus of september? Veel mensen balen er enorm van dat Koningsdag dit jaar niet doorgaat vanwege de coronacrisis. Voor hen is er hoop: er zijn online petities gestart om het feest te verplaatsen naar 31 augustus of 26 september. Waarom voor deze data gekozen is zie je hierboven in het fragment van Goedemorgen Nederland. Bekijk ook RTL Boulevard: wat gaan Willem-Alexander en Máxima wél doen op Koningsdag? Bekijk deze video » Personeel openbaar vervoer in gezicht gehoest en gespuugd: "Aanpakken en oppakken" Bekijk deze video »
TV :
Moet Koningsdag verplaatst worden naar augustus of september?

Veel mensen balen er enorm van dat Koningsdag dit jaar niet doorgaat vanwege de coronacrisis. Voor hen is er hoop: er zijn online petities gestart om het feest te verplaatsen naar 31 augustus of 26 september. Waarom voor deze data gekozen is zie je hierboven in het fragment van Goedemorgen Nederland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Moet Koningsdag verplaatst worden naar augustus of september? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV