Zien: Koningin Máxima op werkbezoek bij kwekerij ondanks Coronacrisis

Zien: Koningin Máxima op werkbezoek bij kwekerij ondanks Coronacrisis

Koningin Máxima is eindelijk weer op werkbezoek gegaan, ondanks het Coronavirus. Máxima zat in een speciale auto van prinses Beatrix, waarin een glazen scherm is geplaatst tussen haar en de chauffeur. Ze bezocht een kwekerij.

Máxima houdt afstand
Máxima ging vrijdag op bezoek bij kwekerij Zuidbaak in Honselersdijk. De tuinbouw en bloemenindustrie worden keihard getroffen door de Coronacrisis. De koningin besloot een kwekerij daarom met een bezoekje te vereren. De verplichte 1,5 meter afstand werd in acht genomen, al moest Máxima soms even snel een stapje opzij doen om dit ook daadwerkelijk vol te houden.

Bekijk de video van Rick Evers over het bezoek van koningin Máxima hieronder.

Zien: <em>Koningin Máxima</em> op werkbezoek bij kwekerij ondanks Coronacrisis Koningin Máxima is eindelijk weer op werkbezoek gegaan, ondanks het Coronavirus. Máxima zat in een speciale auto van prinses Beatrix, waarin een glazen scherm is geplaatst tussen haar en de chauffeur. Ze bezocht een kwekerij. Máxima houdt afstandMáxima ging vrijdag op bezoek bij kwekerij Zuidbaak in Honselersdijk. De tuinbouw en bloemenindustrie worden keihard getroffen door de Coronacrisis. De koningin besloot een kwekerij daarom met een bezoekje te vereren. De verplichte 1,5 meter afstand werd in acht genomen, al moest Máxima soms even snel een stapje opzij doen om dit ook daadwerkelijk vol te houden. Bekijk ook Video: Koning Willem-Alexander op bezoek in gezondheidscentrum Tilburg Bekijk deze video » Bekijk de video van Rick Evers over het bezoek van koningin Máxima hieronder.
Royals :
Zien: Koningin Máxima op werkbezoek bij kwekerij ondanks Coronacrisis
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Koningin Máxima op werkbezoek bij kwekerij ondanks Coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV