Zien: Rico Verhoeven breekt rib van journalist tijdens heftige knuffel

Zien: Rico Verhoeven breekt rib van journalist tijdens heftige knuffel

Zien: <em>Rico Verhoeven</em> breekt rib van journalist tijdens heftige knuffel Kickbokser Rico Verhoeven is te grazen genomen in het SBS6-programma Wie Het Laatst Lacht. Er werd een nep-interview afgenomen met de bekende sporter, maar dat ging niet helemaal goed. Bekijk hier het hele interview Zien: Rico Verhoeven heeft irritantste interview ooit in Wie het laatst lacht Bekijk deze video » Gebroken ribVerhoeven raakte geïrriteerd en gaf de interviewer na afloop een iets te stevige knuffel. Eenmaal terug in de studio vertelde Wendy van Dijk dat de arme journalist echt zijn rib gebroken had door deze actie. "Nee! Dan moet ik die man echt even een bloemetje sturen", aldus Rico. Bekijk het hele fragment in de video van Shownieuws hierboven. Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht terugkijken bij Gids.tv. Rico Verhoeven boos op Wilfred Genee vanwege affaire met Yolanthe Cabau? Bekijk deze video » Rico Verhoeven over liefdesverdriet: ''Het is een zware tijd'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Rico Verhoeven breekt rib van journalist tijdens heftige knuffel

Kickbokser Rico Verhoeven is te grazen genomen in het SBS6-programma Wie Het Laatst Lacht. Er werd een nep-interview afgenomen met de bekende sporter, maar dat ging niet helemaal goed.

Bekijk hier het hele interview

Gebroken rib
Verhoeven raakte geïrriteerd en gaf de interviewer na afloop een iets te stevige knuffel. Eenmaal terug in de studio vertelde Wendy van Dijk dat de arme journalist echt zijn rib gebroken had door deze actie. "Nee! Dan moet ik die man echt even een bloemetje sturen", aldus Rico. Bekijk het hele fragment in de video van Shownieuws hierboven.

Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rico Verhoeven breekt rib van journalist tijdens heftige knuffel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen