Boer zoekt Vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt Vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Boer zoekt Vrouw: keuzemomenten

Boer zoekt Vrouw In deze aflevering van Boer zoekt Vrouw staan drie keuzemomenten voor de deur. Dat zorgt voor spanning bij de logés. SamenNu Betty bij boer Geert Jan het erf heeft verlaten, zijn Karine en Jacqueline nog samen over. Dat maakt het voor Geert Jan niet makkelijker. PersoonlijkBij boerin Annemiek stijgt de spanning al nu het keuzemoment nadert. Steven wil graag een momentje alleen met Annemiek omdat hij haar iets persoonlijks moet vertellen. Hij wil dat ze hem beter snapt en is benieuwd naar haar reactie daarop. BuiOp het erf bij boer Bastiaan grijpt Elise haar momentjes. Madeleen en Milou voelen de bui een beetje hangen en denken allebei dat ze bij het eerste keuzemoment naar huis moeten. KinderwensBij boer Jan, vader van 4 kinderen, logeren drie vrouwen die zelf geen kinderen hebben. Hij wil graag weten hoe de dates dat voor zich zien en of ze een kinderwens hebben.
Uitzending :
Boer zoekt Vrouw

In deze aflevering van Boer zoekt Vrouw staan drie keuzemomenten voor de deur. Dat zorgt voor spanning bij de logés.

Samen
Nu Betty bij boer Geert Jan het erf heeft verlaten, zijn Karine en Jacqueline nog samen over. Dat maakt het voor Geert Jan niet makkelijker.

Persoonlijk
Bij boerin Annemiek stijgt de spanning al nu het keuzemoment nadert. Steven wil graag een momentje alleen met Annemiek omdat hij haar iets persoonlijks moet vertellen. Hij wil dat ze hem beter snapt en is benieuwd naar haar reactie daarop.

Bui
Op het erf bij boer Bastiaan grijpt Elise haar momentjes. Madeleen en Milou voelen de bui een beetje hangen en denken allebei dat ze bij het eerste keuzemoment naar huis moeten.

Kinderwens
Bij boer Jan, vader van 4 kinderen, logeren drie vrouwen die zelf geen kinderen hebben. Hij wil graag weten hoe de dates dat voor zich zien en of ze een kinderwens hebben.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt Vrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV