Zien: Zondag met Lubach heeft heftige kritiek op RUMAG

Zien: Zondag met Lubach heeft heftige kritiek op RUMAG

Zien: <em>Zondag met Lubach</em> heeft heftige kritiek op RUMAG Het marketingbedrijf RUMAG begon met het posten van 'unieke' zinnetjes op social media, maar verzonnen deze leuke zinnetjes vaak niet zelf. Arjen Lubach en zijn redactie ontmaskeren het bedrijf. Alles voor het goede doelRUMAG verkoopt namelijk via hun webshops 'corona-shirts'. Daarvan zou de opbrengst vooral naar het Rode Kruis gaan. Lubach legt echter in de video hierboven uit hoe het écht zit met het bekende marketingbedrijf. Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zondag Met Lubach: Afstand houden: niet doodgaan, geen afstand houden: wel doodgaan Bekijk deze video » RUMAG verliest duizenden volgers na uitzending Zondag met Lubach Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Zondag met Lubach heeft heftige kritiek op RUMAG

Het marketingbedrijf RUMAG begon met het posten van 'unieke' zinnetjes op social media, maar verzonnen deze leuke zinnetjes vaak niet zelf. Arjen Lubach en zijn redactie ontmaskeren het bedrijf.

Alles voor het goede doel
RUMAG verkoopt namelijk via hun webshops 'corona-shirts'. Daarvan zou de opbrengst vooral naar het Rode Kruis gaan. Lubach legt echter in de video hierboven uit hoe het écht zit met het bekende marketingbedrijf.

Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zondag met Lubach heeft heftige kritiek op RUMAG of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV