Beau Blijft Binnen: Martijn Krabbé komt 10 kilo aan: ‘Alleen pyjama past nog’

Beau Blijft Binnen: Martijn Krabbé komt 10 kilo aan: ‘Alleen pyjama past nog’

In Beau Blijft Binnen praat presentator Beau van Erven Dorens met andere mensen die thuis zitten in quarantaine tijdens de Coronacrisis. En Martijn Krabbé doet een boekje open over hoe het met hem gaat.

'Dat ga je zien in The Voice Kids'
De presentator zit veel in zijn pyjama thuis. “Vooral omdat dat het enige is wat nog past”, bekent Krabbé. “Ja, ik ben zeker aan het aankomen. Dat ga je straks ook zien in The Voice Kids. Want dat was opgenomen vorig jaar in juni. Toen had ik net maanden gelijnd en toen was ik ongeveer 82 kilo. Dat is voor mijn doen echt fantastisch.”

Bekijk het fragment van Beau Blijft Binnen in de video hieronder. Je kunt de afleveringen van Beau Blijft Binnen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau Blijft Binnen</em>: Martijn Krabbé komt 10 kilo aan: ‘Alleen pyjama past nog’ In Beau Blijft Binnen praat presentator Beau van Erven Dorens met andere mensen die thuis zitten in quarantaine tijdens de Coronacrisis. En Martijn Krabbé doet een boekje open over hoe het met hem gaat. 'Dat ga je zien in The Voice Kids'De presentator zit veel in zijn pyjama thuis. “Vooral omdat dat het enige is wat nog past”, bekent Krabbé. “Ja, ik ben zeker aan het aankomen. Dat ga je straks ook zien in The Voice Kids. Want dat was opgenomen vorig jaar in juni. Toen had ik net maanden gelijnd en toen was ik ongeveer 82 kilo. Dat is voor mijn doen echt fantastisch.” Beau van Erven Dorens ontroerd door eerste aflevering 'Beau Blijft Binnen' Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Beau Blijft Binnen in de video hieronder. Je kunt de afleveringen van Beau Blijft Binnen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau Blijft Binnen: Martijn Krabbé komt 10 kilo aan: ‘Alleen pyjama past nog’
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau Blijft Binnen: Martijn Krabbé komt 10 kilo aan: ‘Alleen pyjama past nog’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV