Zien: Lil’ Kleine toont gevoelige kant in videoclip Jongen Van De Straat

Zien: Lil’ Kleine toont gevoelige kant in videoclip Jongen Van De Straat

Zien: <em>Lil’ Kleine</em> toont gevoelige kant in videoclip <em>Jongen Van De Straat</em> Lil’ Kleine komt vandaag met de video van zijn nieuwste single. Het nummer heet Jongen Van De Straat en is een nogal opvallend liedje van de rapper. Lil’ Kleine is onder meer bekend van feestnummers zoals Drank & Drugs, maar met Jongen Van De Straat laat hij een hele andere, rustige en zelfs kwetsbare en gevoelige kant van zichzelf zien… Bekijk de videoclip Jongen Van De Straat van Lil’ Kleine hierboven. Lil Kleine onthult: "Ik heb al meerdere nummers met Snelle gemaakt" Bekijk deze video » Lil' Kleine zit veilig in Dubai: "Maar niet omdat de pleuris uitbrak in Nederland" Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Lil’ Kleine toont gevoelige kant in videoclip Jongen Van De Straat

Lil’ Kleine komt vandaag met de video van zijn nieuwste single. Het nummer heet Jongen Van De Straat en is een nogal opvallend liedje van de rapper. Lil’ Kleine is onder meer bekend van feestnummers zoals Drank & Drugs, maar met Jongen Van De Straat laat hij een hele andere, rustige en zelfs kwetsbare en gevoelige kant van zichzelf zien…

Bekijk de videoclip Jongen Van De Straat van Lil’ Kleine hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lil’ Kleine toont gevoelige kant in videoclip Jongen Van De Straat of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV