Ellie Lust reageert op kritiek over 'coronalied' Zon: ''Neem nog een augurk''

Ellie Lust reageert op kritiek over 'coronalied' Zon: ''Neem nog een augurk''

<em>Ellie Lust</em> reageert op kritiek over 'coronalied' Zon: ''Neem nog een augurk'' Het lied 'Zon' is al omstreden voordat de eerste noot gezongen is. Verschillende artiesten en influencers werkten mee aan het speciale 'coronalied' om Nederlanders wat steun te geven. ''Neem nog een augurk''Onder andere ex-politiefunctionaris Ellie Lust is te horen op het nummer. Bij Jinek reageert ze op de felle kritiek: ''Dat negatieve, op voorhand al, dat is iets wat niet bij mij past'', aldus Lust. Bekijk in de video hierboven het hele item. Jinek gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom verbijsterd door kritiek op coronalied: "Vind ik jammer" Bekijk deze video » Wilfred Genee laat eigen coronalied horen: 'Blijf binnen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Ellie Lust reageert op kritiek over 'coronalied' Zon: ''Neem nog een augurk''

Het lied 'Zon' is al omstreden voordat de eerste noot gezongen is. Verschillende artiesten en influencers werkten mee aan het speciale 'coronalied' om Nederlanders wat steun te geven.

''Neem nog een augurk''
Onder andere ex-politiefunctionaris Ellie Lust is te horen op het nummer. Bij Jinek reageert ze op de felle kritiek: ''Dat negatieve, op voorhand al, dat is iets wat niet bij mij past'', aldus Lust. Bekijk in de video hierboven het hele item.

Jinek gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ellie Lust reageert op kritiek over 'coronalied' Zon: ''Neem nog een augurk'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV