Video: Koningin Máxima bezoekt Rode Kruis

Video: Koningin Máxima bezoekt Rode Kruis

Video: Koningin <em>Máxima</em> bezoekt <em>Rode Kruis</em> Koningin Máxima heeft dinsdag een bezoek gebracht aan het Nederlandse Rode Kruis. Tijdens een rondleiding ging Máxima in gesprek met vrijwilligers die zich sinds de corona-uitbraak inzetten voor ouderen en kwetsbare mensen die een beperkt sociaal netwerk hebben. Ook sprak de koningin met mensen die beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen inzamelen, met Rode Kruisvrijwilligers die zorginstellingen helpen bij onder meer de opvang van patiënten en zorg ondersteunende taken en met vrijwilligers die actief zijn als centralist in de zorgmeldkamer. Bekijk het fragment over Máxima bij het Rode Kruis hierboven. Bekijk ook Zien: Emotionele koning en koningin bij de zorg- en tuinsector: ''Het doet pijn in je hart'' Bekijk deze video » Zien: Koningin Máxima op werkbezoek bij kwekerij ondanks Coronacrisis Bekijk deze video »
Royals :
Video: Koningin Máxima bezoekt Rode Kruis

Koningin Máxima heeft dinsdag een bezoek gebracht aan het Nederlandse Rode Kruis. Tijdens een rondleiding ging Máxima in gesprek met vrijwilligers die zich sinds de corona-uitbraak inzetten voor ouderen en kwetsbare mensen die een beperkt sociaal netwerk hebben.

Ook sprak de koningin met mensen die beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen inzamelen, met Rode Kruisvrijwilligers die zorginstellingen helpen bij onder meer de opvang van patiënten en zorg ondersteunende taken en met vrijwilligers die actief zijn als centralist in de zorgmeldkamer.

Bekijk het fragment over Máxima bij het Rode Kruis hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Koningin Máxima bezoekt Rode Kruis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV