Terugkijken: persconferentie kabinet kondigt verlenging tot 28 april aan

Terugkijken: persconferentie kabinet kondigt verlenging tot 28 april aan

Alle maatregelen die tot nu toe genomen zijn om de verspreiding van het coronavirus tegengaan, worden verlengt tot dinsdag 28 april. Dat heeft minister-president Rutte tijdens de persconferentie medegedeeld. Bekijk de persconferentie hieronder in zijn geheel terug.

Terugkijken: <em>persconferentie kabinet</em> kondigt verlenging tot <em>28 april</em> aan Alle maatregelen die tot nu toe genomen zijn om de verspreiding van het coronavirus tegengaan, worden verlengt tot dinsdag 28 april. Dat heeft minister-president Rutte tijdens de persconferentie medegedeeld. Bekijk de persconferentie hieronder in zijn geheel terug. MeivakantieDe premier roept op om in de meivakantie niet op pad te gaan: "We willen dat zo min mogelijk mensen door het land gaan reizen. Na 28 april gaan we echt nog niet helemaal terug naar de oude situatie. Dus ga geen plannen maken voor de meivakantie." Bekijk ook Goedemorgen Nederland: "Druk op intensive care neemt verder toe" Bekijk deze video » Terugkijken: persconferentie Wouter Koolmees over werktijdverkorting Bekijk deze video » TestenHugo de Jonge heeft een redelijk positieve mededeling: "Binnen enkele weken kunnen we meer dan vier keer zoveel tests per dag uitvoeren." Dit betekent dat ook zorgmedewerkers van buiten de ziekenhuizen (bijvoorbeeld thuiszorgmedewerkers en medewerkers in verpleeg- en verzorgingstehuizen) getest kunnen worden. Kijk de persconferentie van minister-president Rutte en minister De Jonge hierboven terug.
Nieuws :
Terugkijken: persconferentie kabinet kondigt verlenging tot 28 april aan

Meivakantie
De premier roept op om in de meivakantie niet op pad te gaan: "We willen dat zo min mogelijk mensen door het land gaan reizen. Na 28 april gaan we echt nog niet helemaal terug naar de oude situatie. Dus ga geen plannen maken voor de meivakantie."

Testen
Hugo de Jonge heeft een redelijk positieve mededeling: "Binnen enkele weken kunnen we meer dan vier keer zoveel tests per dag uitvoeren." Dit betekent dat ook zorgmedewerkers van buiten de ziekenhuizen (bijvoorbeeld thuiszorgmedewerkers en medewerkers in verpleeg- en verzorgingstehuizen) getest kunnen worden.

Kijk de persconferentie van minister-president Rutte en minister De Jonge hierboven terug.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie kabinet kondigt verlenging tot 28 april aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen