Goed Voor Elkaar gemist? Surfer bedankt hulpverleners na heftig ongeluk

Goed Voor Elkaar gemist? Surfer bedankt hulpverleners na heftig ongeluk

In de nieuwe aflevering van Goed Voor Elkaar wil een surfer graag de mensen bedanken die hem hebben geholpen na een heftig ongeluk. “Ik ben blij dat ik het overleefd heb überhaupt. Maar dat jullie me ook goed gestabiliseerd hebben. Want anders had ik hier niet vrolijk gestaan.”

Bekijk het fragment van Goed Voor Elkaar in de video hieronder.

Goed Voor Elkaar is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je Goed Voor Elkaar gemist? Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goed Voor Elkaar</em> gemist? Surfer bedankt hulpverleners na heftig ongeluk In de nieuwe aflevering van Goed Voor Elkaar wil een surfer graag de mensen bedanken die hem hebben geholpen na een heftig ongeluk. “Ik ben blij dat ik het overleefd heb überhaupt. Maar dat jullie me ook goed gestabiliseerd hebben. Want anders had ik hier niet vrolijk gestaan.” Bekijk ook Goed voor elkaar: Cliniclowns worden zelf in het zonnetje gezet door Frans Bauer Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Goed Voor Elkaar in de video hieronder. Goed Voor Elkaar is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je Goed Voor Elkaar gemist? Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Goed Voor Elkaar gemist? Surfer bedankt hulpverleners na heftig ongeluk
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goed Voor Elkaar gemist? Surfer bedankt hulpverleners na heftig ongeluk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV