Video: waarom helpt handen wassen tegen het coronavirus?

Video: waarom helpt handen wassen tegen het coronavirus?

Video: waarom helpt <em>handen wassen</em> tegen het coronavirus? Veel mensen vragen zich af of regelmatig je handen wassen wel écht helpt tegen de verspreiding van het coronavirus. In een speciale animatievideo legt De Telegraaf uit waarom het wel degelijk helpt. Dat is vooral te danken aan het feit dat handzeep kan doordringen tot in de kern van de viruscellen, en het op die manier kan uitschakelen. Bekijk de video over handen wassen hierboven. Bekijk ook Video: K3 maakt liedje Handjes Wassen om Coronavirus tegen te gaan Bekijk deze video » Tips: Veelvuldig handen wassen zorgt voor extreem droge handen, bekijk de video Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: waarom helpt handen wassen tegen het coronavirus?

Veel mensen vragen zich af of regelmatig je handen wassen wel écht helpt tegen de verspreiding van het coronavirus. In een speciale animatievideo legt De Telegraaf uit waarom het wel degelijk helpt. Dat is vooral te danken aan het feit dat handzeep kan doordringen tot in de kern van de viruscellen, en het op die manier kan uitschakelen.

Bekijk de video over handen wassen hierboven.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: waarom helpt handen wassen tegen het coronavirus? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV