Hoeveel ben je waard? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hoeveel ben je waard? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Hoeveel ben je waard?

Hoeveel ben je waard? Vanavond start een nieuw seizoen van Hoeveel ben je waard?, waarin Viktor Brand het totale financiële vermogen van deelnemers onder de loep neemt. Kristallen beeldjesIn de eerste aflevering wordt er flink in de buidel getast van André en Maria uit Eindhoven. Ze dromen van een vervroegd pensioen, waarin ze vooral veel willen gaan reizen zónder geldzorgen. Is dat überhaupt mogelijk en biedt hun enorme fonkelende verzameling kristallen beeldjes misschien uitkomst? AngstOok het verhaal van fietsenmaker Janke uit Utrecht. Ze geeft geld het liefst zo snel mogelijk uit, waardoor het water haar tegenwoordig aan de lippen staat. Jankes angst om enveloppen met rekeningen open te maken staan haar financiële toekomst behoorlijk in de weg. Lukt het Viktor en zijn team van experts om Janke een duw in de positieve richting te geven?
Uitzending :
Hoeveel ben je waard?

Vanavond start een nieuw seizoen van Hoeveel ben je waard?, waarin Viktor Brand het totale financiële vermogen van deelnemers onder de loep neemt.

Kristallen beeldjes
In de eerste aflevering wordt er flink in de buidel getast van André en Maria uit Eindhoven. Ze dromen van een vervroegd pensioen, waarin ze vooral veel willen gaan reizen zónder geldzorgen. Is dat überhaupt mogelijk en biedt hun enorme fonkelende verzameling kristallen beeldjes misschien uitkomst?

Angst
Ook het verhaal van fietsenmaker Janke uit Utrecht. Ze geeft geld het liefst zo snel mogelijk uit, waardoor het water haar tegenwoordig aan de lippen staat. Jankes angst om enveloppen met rekeningen open te maken staan haar financiële toekomst behoorlijk in de weg. Lukt het Viktor en zijn team van experts om Janke een duw in de positieve richting te geven?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoeveel ben je waard? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV