Maurice de Hond heeft oplossing voor coronavirus: "Wetenschap verklaart het!"

Maurice de Hond heeft oplossing voor coronavirus: "Wetenschap verklaart het!"

We kennen Maurice de Hond vooral als voorspeller van de verkiezingsuitslagen. Hij is eigenlijk opgeleid sociaal geograaf en daarom lijkt hij nu te weten wat de reden is van de snelle verspreiding van het virus.

Doded per 1 miljoen inwoners

Op Joop.nl schrijft hij over zijn wetenschappelijke conclusies: "Ik vond wetenschappelijke verklaringen waarbij vastgesteld werd dat in ieder geval het griepvirus zich bij hogere luchtvochtigheid veel minder snel kon verspreiden"

Samenhang tussen weer en doden
"In warme en vochtige landen zien we ook wel mensen met het virus (doorgaans binnengebracht door mensen afkomstig uit de brandhaarden elders in de wereld), maar de verspreiding gaat daar veel en veel langzamer dan waar het aanzienlijk minder vochtig is."

Bekijk hieronder een video waarin De Hond dit principe uitlegt.

Maurice de Hond heeft oplossing voor coronavirus: "Wetenschap verklaart het!" We kennen Maurice de Hond vooral als voorspeller van de verkiezingsuitslagen. Hij is eigenlijk opgeleid sociaal geograaf en daarom lijkt hij nu te weten wat de reden is van de snelle verspreiding van het virus. Doded per 1 miljoen inwoners Op Joop.nl schrijft hij over zijn wetenschappelijke conclusies: "Ik vond wetenschappelijke verklaringen waarbij vastgesteld werd dat in ieder geval het griepvirus zich bij hogere luchtvochtigheid veel minder snel kon verspreiden" Bekijk ook NOS op 3: de race naar een coronavaccin Bekijk deze video » Samenhang tussen weer en doden"In warme en vochtige landen zien we ook wel mensen met het virus (doorgaans binnengebracht door mensen afkomstig uit de brandhaarden elders in de wereld), maar de verspreiding gaat daar veel en veel langzamer dan waar het aanzienlijk minder vochtig is." Bekijk hieronder een video waarin De Hond dit principe uitlegt.
Nieuws :
Maurice de Hond heeft oplossing voor coronavirus: "Wetenschap verklaart het!"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maurice de Hond heeft oplossing voor coronavirus: "Wetenschap verklaart het!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV