Spoorloos over gruwelijk familiedrama gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos over gruwelijk familiedrama gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos over gruwelijk familiedrama gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Spoorloos gaat Camila op zoek naar haar Braziliaanse familie. RelatieCamila is 3 jaar oud als ze met haar Braziliaanse moeder Nilda naar Nederland komt. Nilda heeft een relatie met de Nederlandse Jan en samen krijgen zij nog een dochter. PleeggezinJan heeft psychische problemen en dit resulteert in een drama; als Camila 5 jaar oud is wordt haar moeder Nilda, tijdens een ruzie, door Jan om het leven gebracht. Jan wordt opgepakt en de zusjes worden naar zijn ouders gebracht en komen later in een pleeggezin. Spoorloos gemist? Laura had slaande ruzie met adoptieouders Bekijk deze video » Spoorloos gemist? Lianne in tranen om schokkend verhaal over adoptie Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van Spoorloos gaat Camila op zoek naar haar Braziliaanse familie.

Relatie
Camila is 3 jaar oud als ze met haar Braziliaanse moeder Nilda naar Nederland komt. Nilda heeft een relatie met de Nederlandse Jan en samen krijgen zij nog een dochter.

Pleeggezin
Jan heeft psychische problemen en dit resulteert in een drama; als Camila 5 jaar oud is wordt haar moeder Nilda, tijdens een ruzie, door Jan om het leven gebracht. Jan wordt opgepakt en de zusjes worden naar zijn ouders gebracht en komen later in een pleeggezin.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Spoorloos
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spoorloos of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen