Enzo Knol en Matthijs de Ligt geven kinderen tips om corona-tijd door te komen

Enzo Knol en Matthijs de Ligt geven kinderen tips om corona-tijd door te komen

<em>Enzo Knol</em> en <em>Matthijs de Ligt</em> geven kinderen tips om corona-tijd door te komen Bijna iedereen zit de komende weken nog thuis en ook de scholen blijven voorlopig nog dicht vanwege de coronacrisis. Voor kinderen kan dat soms best lastig zijn, want zomaar even naar buiten om te voetballen gaat niet meer zo makkelijk. Voor het NOS Jeugdjournaal geven onder anderen Enzo Knol, Kalvijn, Matthijs de Ligt en Famke Louise steun en tips om deze tijd door te komen. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Jeugdjournaal: De kinderen en leraren missen elkaar tijdens Coronacrisis Bekijk deze video » Jeugdjournaal: Zo is Nederland veranderd door Coronavirus Bekijk deze video »
Entertainment :
Enzo Knol en Matthijs de Ligt geven kinderen tips om corona-tijd door te komen

Bijna iedereen zit de komende weken nog thuis en ook de scholen blijven voorlopig nog dicht vanwege de coronacrisis. Voor kinderen kan dat soms best lastig zijn, want zomaar even naar buiten om te voetballen gaat niet meer zo makkelijk. Voor het NOS Jeugdjournaal geven onder anderen Enzo Knol, Kalvijn, Matthijs de Ligt en Famke Louise steun en tips om deze tijd door te komen.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Enzo Knol en Matthijs de Ligt geven kinderen tips om corona-tijd door te komen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV