Patty Brard is blij dat haar boek troost biedt tijdens Coronacrisis

Patty Brard is blij dat haar boek troost biedt tijdens Coronacrisis

<em>Patty Brard</em> is blij dat haar boek troost biedt tijdens Coronacrisis Patty Brard bracht onlangs een boek over haar leven op de markt, en volgens haar is het een groot succes. Al vindt ze het tijdens de Coronacrisis niet gepast om dit te vieren. “Het boek doet het ontzettend goed”, aldus Brard. “Ik ben blij dat het hier en daar wat troost biedt en dat mensen er verschrikkelijk om moeten lachen.” Bekijk het fragment van Shownieuws met Patty Brard over het succes van haar boek in de video hierboven. Bekijk ook Schrijvers boek Patty Brard in Jinek: ‘Opvallend dat ze eigen familieruzie niet kan oplossen’ Bekijk deze video » Patty Brard speelt voor eigen kapper: "Ik lijk wel een oude dakduif..." Bekijk deze video »
Entertainment :
Patty Brard is blij dat haar boek troost biedt tijdens Coronacrisis

Patty Brard bracht onlangs een boek over haar leven op de markt, en volgens haar is het een groot succes. Al vindt ze het tijdens de Coronacrisis niet gepast om dit te vieren. “Het boek doet het ontzettend goed”, aldus Brard. “Ik ben blij dat het hier en daar wat troost biedt en dat mensen er verschrikkelijk om moeten lachen.”

Bekijk het fragment van Shownieuws met Patty Brard over het succes van haar boek in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard is blij dat haar boek troost biedt tijdens Coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV