M gemist? Jeroen Smit onder de indruk: "Hele wereld vecht tegen hetzelfde"

M gemist? Jeroen Smit onder de indruk: "Hele wereld vecht tegen hetzelfde"

<em>M</em> gemist? Jeroen Smit onder de indruk: &quot;Hele wereld vecht tegen hetzelfde&quot; Ondanks de ellende die het coronavirus de wereld bezorgd, ziet journalist Jeroen Smit vooral ook de mooie dingen die het virus oplevert. Zo ziet hij iets waar hij zelfs een beetje opgewonden van wordt: nog nooit eerder in ons leven vecht de hele wereld als één man tegen hetzelfde kwaad. "Nu betekent globalisering: er is maar één wereld. We kunnen allemaal ziek worden." Bekijk het gesprek met Jeroen Smit in M hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jeroen Smit: "Strand- en parkbezoekers zijn geen slechte mensen, ze zijn in de war" Bekijk deze video » Jinek gemist? Jeroen Smit fileert ondernemers: "Leiders van losers gescheiden" Bekijk deze video »
Talkshow :
M gemist? Jeroen Smit onder de indruk: "Hele wereld vecht tegen hetzelfde"

Ondanks de ellende die het coronavirus de wereld bezorgd, ziet journalist Jeroen Smit vooral ook de mooie dingen die het virus oplevert. Zo ziet hij iets waar hij zelfs een beetje opgewonden van wordt: nog nooit eerder in ons leven vecht de hele wereld als één man tegen hetzelfde kwaad. "Nu betekent globalisering: er is maar één wereld. We kunnen allemaal ziek worden."

Bekijk het gesprek met Jeroen Smit in M hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op M gemist? Jeroen Smit onder de indruk: "Hele wereld vecht tegen hetzelfde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV