Voetbalanalist René van der Gijp: ''Intensive cares gaan niet vollopen''

Voetbalanalist René van der Gijp: ''Intensive cares gaan niet vollopen''

Voetbalanalist <em>René van der Gijp</em>: ''Intensive cares gaan niet vollopen'' Het panel van Veronica Inside zit zelfs tijdens de coronacrisis nog steeds vertrouwd met elkaar aan tafel. Bekijk in de video hierboven de reacties van de heren over de volle intensive cares en andere coronamaatregelen. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside: Johan Derksen wil Mark for president: ''Ik zal nooit stemmen op Klaver of Jetten!'' Bekijk deze video » Veronica Inside: René van der Gijp zit de hele dag in sauna: ''Dat virus kan niet tegen warmte'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Voetbalanalist René van der Gijp: ''Intensive cares gaan niet vollopen''

Het panel van Veronica Inside zit zelfs tijdens de coronacrisis nog steeds vertrouwd met elkaar aan tafel. Bekijk in de video hierboven de reacties van de heren over de volle intensive cares en andere coronamaatregelen.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voetbalanalist René van der Gijp: ''Intensive cares gaan niet vollopen'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV