Zien: Chateau Meiland is 'gezellig' samen aan het klussen met de familie

Zien: Chateau Meiland is 'gezellig' samen aan het klussen met de familie

Zien: <em>Chateau Meiland</em> is 'gezellig' samen aan het klussen met de familie Na al het verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. Stress en keihard werkenMaar er is helaas nog genoeg te doen nu het winterseizoen op z'n einde komt en het hoogseizoen weer nadert. Bekijk in de video hierboven hoe de familie daarom 'gezellig' samen aan het klussen is. Chateau Meiland gemist? De familie is elke maandag om 20.30 uur op SBS6 te zien. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Martien Meiland amputeert bijna eigen been: "Dat rothout! Ik ben het zo zat!" Bekijk deze video » Bekijk hier de levensgevaarlijke autorit uit Chateau Meiland Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Chateau Meiland is 'gezellig' samen aan het klussen met de familie

Na al het verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt.

Stress en keihard werken
Maar er is helaas nog genoeg te doen nu het winterseizoen op z'n einde komt en het hoogseizoen weer nadert. Bekijk in de video hierboven hoe de familie daarom 'gezellig' samen aan het klussen is.

Chateau Meiland gemist? De familie is elke maandag om 20.30 uur op SBS6 te zien. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Chateau Meiland is 'gezellig' samen aan het klussen met de familie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV