Bekijk trailer Extraction, vanaf 24 april op Netflix

Bekijk trailer Extraction, vanaf 24 april op Netflix

De actiethriller Extraction is vanaf 24 april op Netflix te zien en zojuist is de eerste trailer van de film met Chris Hemsworth vrijgegeven. Die belooft erg veel actie, geweld en spanning.

Bekijk trailer <em>Extraction</em>, vanaf 24 april op Netflix De actiethriller Extraction is vanaf 24 april op Netflix te zien en zojuist is de eerste trailer van de film met Chris Hemsworth vrijgegeven. Die belooft erg veel actie, geweld en spanning. VerhaalTyler Rake (Hemsworth) is een onverschrokken huursoldaat die op de dodelijkste missie van zijn carrière gaat als hij wordt ingehuurd om de ontvoerde zoon van een internationale maffiabaas te redden. Bekijk de trailer van Extraction hierboven. Bekijk ook Netflix in april: La Casa de Papel 4 en After Life seizoen 2 Bekijk deze video » RTL Boulevard: Netflix-serie Tiger King zorgt voor bizarre modetrend Bekijk deze video »
Film :
Bekijk trailer Extraction, vanaf 24 april op Netflix

Verhaal
Tyler Rake (Hemsworth) is een onverschrokken huursoldaat die op de dodelijkste missie van zijn carrière gaat als hij wordt ingehuurd om de ontvoerde zoon van een internationale maffiabaas te redden. Bekijk de trailer van Extraction hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Extraction, vanaf 24 april op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV