Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronacrisis

Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronacrisis

Kijk hierboven op dinsdag 7 april om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Op dinsdag 7 april zal het kabinet, onder aanvoering van premier Mark Rutte en de speciale 'coronaminister' Hugo de Jonge, weer een persconferentie geven over de stand van zaken in de coronacrisis. Nieuwe maatregelen lijken onwaarschijnlijk, maar zijn niet uitgesloten.

Update
Het lijkt erop dat er eerder sprake zal zijn van een update door het kabinet, waarin de premier samen met minister De Jonge zal benadrukken dat de coronamaatregelen nog altijd hard nodig zijn. Vorige week (31 maart) maakte het kabinet in een persconferentie nog bekend dat alle geldende maatregelen in ieder geval tot 28 april gelden, waarbij een aantal van die maatregelen zullen doorlopen tot en met 1 juni.

Kijk hierboven op dinsdag 7 april om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronacrisis. Hieronder kun je het vorige persmoment van Rutte en De Jonge van donderdag 2 april terugkijken.

Kijk LIVE naar persconferentie <em>Mark Rutte</em> en <em>Hugo de Jonge</em> over coronacrisis Kijk hierboven op dinsdag 7 april om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Op dinsdag 7 april zal het kabinet, onder aanvoering van premier Mark Rutte en de speciale 'coronaminister' Hugo de Jonge, weer een persconferentie geven over de stand van zaken in de coronacrisis. Nieuwe maatregelen lijken onwaarschijnlijk, maar zijn niet uitgesloten. UpdateHet lijkt erop dat er eerder sprake zal zijn van een update door het kabinet, waarin de premier samen met minister De Jonge zal benadrukken dat de coronamaatregelen nog altijd hard nodig zijn. Vorige week (31 maart) maakte het kabinet in een persconferentie nog bekend dat alle geldende maatregelen in ieder geval tot 28 april gelden, waarbij een aantal van die maatregelen zullen doorlopen tot en met 1 juni. Kijk hierboven op dinsdag 7 april om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronacrisis. Hieronder kun je het vorige persmoment van Rutte en De Jonge van donderdag 2 april terugkijken. Bekijk ook Wat gaat Mark Rutte het zonnige weekend doen? Bekijk deze video » Mark Rutte schittert als medium in hilarische video: "Flikker toch op joh!" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronacrisis

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV