Powned: Thierry Baudet vond Corona-toespraak Mark Rutte 'verwarrend'

Powned: Thierry Baudet vond Corona-toespraak Mark Rutte 'verwarrend'

Thierry Baudet vindt het onbegrijpelijk dat veel mensen lyrisch waren over de Corona-toespraak van premier Mark Rutte. De Forum Voor Democratie-leider vond het vooral 'heel erg verwarrend'. "Hij zegt dat hij wil gaan voor groepsimmuniteit en wil dat het virus flink rondgaat onder de bevolking. Twee dagen later zei hij dat hij het juist maximaal wilde indammen."

Bekijk de hele video van Powned met het interview met Thierry Baudet hieronder.

<em>Powned</em>: Thierry Baudet vond Corona-toespraak Mark Rutte 'verwarrend' Thierry Baudet vindt het onbegrijpelijk dat veel mensen lyrisch waren over de Corona-toespraak van premier Mark Rutte. De Forum Voor Democratie-leider vond het vooral 'heel erg verwarrend'. "Hij zegt dat hij wil gaan voor groepsimmuniteit en wil dat het virus flink rondgaat onder de bevolking. Twee dagen later zei hij dat hij het juist maximaal wilde indammen." Bekijk de hele video van Powned met het interview met Thierry Baudet hieronder. Thierry Baudet aangepakt door Jaïr Ferwerda: "Is dat niet een beetje makkelijk?" Bekijk deze video » Bekijk docu Forum voor Democratie over corona in Nederland Bekijk deze video »
TV :
Powned: Thierry Baudet vond Corona-toespraak Mark Rutte 'verwarrend'

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Powned: Thierry Baudet vond Corona-toespraak Mark Rutte 'verwarrend' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV