Paleis Voor Een Prikkie: ‘Zullen we het Kim Kardashian hotel chique doen?’

Paleis Voor Een Prikkie: ‘Zullen we het Kim Kardashian hotel chique doen?’

Frank en Rogier staan weer voor een uitdaging in een nieuwe aflevering van Paleis Voor Een Prikkie. Ze luisteren goed naar de bewoners en hun wensen voor de make-over van de woning, en dan heeft Rogier een ingeving. “Zullen we het Kim Kardashian hotel chique doen?” Alleen jammer dat Frank geen idee heeft waar zijn geliefde het over heeft…

Bekijk het fragment van Paleis Voor Een Prikkie hieronder.

<em>Paleis Voor Een Prikkie</em>: ‘Zullen we het Kim Kardashian hotel chique doen?’ Frank en Rogier staan weer voor een uitdaging in een nieuwe aflevering van Paleis Voor Een Prikkie. Ze luisteren goed naar de bewoners en hun wensen voor de make-over van de woning, en dan heeft Rogier een ingeving. “Zullen we het Kim Kardashian hotel chique doen?” Alleen jammer dat Frank geen idee heeft waar zijn geliefde het over heeft… Bekijk het fragment van Paleis Voor Een Prikkie hieronder. Paleis Voor Een Prikkie is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Paleis Voor Een Prikkie gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Dit Was Het Nieuws: Hoe zijn Frank en Rogier rijk geworden? Bekijk deze video » Frank & Rogier van 'Paleis Voor Een Prikkie' kondigen nieuw programma aan Bekijk deze video »
TV :
Paleis Voor Een Prikkie: ‘Zullen we het Kim Kardashian hotel chique doen?’

Paleis Voor Een Prikkie is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Paleis Voor Een Prikkie gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paleis Voor Een Prikkie: ‘Zullen we het Kim Kardashian hotel chique doen?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV