Vanavond in Op1: Thierry Baudet over economie, Edwin Winkels over Corona in Spanje en meer

Vanavond in Op1: Thierry Baudet over economie, Edwin Winkels over Corona in Spanje en meer

Dinsdag 7 april zijn Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana de presentatoren van Op1. Dit duo presenteert elke dinsdag deze talkshow en ook vanavond komen er weer allerlei onderwerpen aan bod. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 7 april 2020

  • Thierry Baudet is een van de gasten die vanavond (op gepaste afstand) aanschuift. De leider van Forum Voor Democratie doet onder meer uit de doeken hoe hij de economie een kickstart wil geven.

  • Voor een patiënt die op de intensive care heeft gelegen is de opname achteraf vaak een groot zwart gat. Een door naasten bijgehouden dagboek kan die leegte opvullen, merkte Daphne Bolman, die drie maanden op de ic lag. Anesthesioloog-intensivist Marc Buise (Catharina Ziekenhuis Eindhoven) heeft er een speciale app voor bedacht. Vanavond zijn ze samen te gast bij Op1.

  • Jan Kluytmans, arts-microbioloog verbonden aan het Amphiaziekenhuis in Breda was de eerste die begon met het testen van zijn medewerkers, werkzaam in Breda, de plek waar het allemaal begon. Wat zijn de resultaten?

  • Edwin Winkels, journalist voor het AD en de NOS, praat vanavond over wat het corona-virus in Spanje heeft aangericht, en hoe het land dat graag met behulp van Europa oplost. Juist dit weekend zou een van de belangrijkste bronnen van inkomsten, de toeristenindustrie, weer op gang komen. En wat zijn de gevolgen voor het voetbal?

  • Het coronavirus verspreidt zich razendsnel en laat ook de Biblebelt niet ongemoeid. De hechte kerkgemeenschap lijkt een brandhaard voor het virus. We bespreken het met Henk van Veldhuizen en Leendert Jan Lingen, dominees van de misschien wel zwaarst getroffen kerkgemeenten.

De talkshow Op1 is iedere werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: <em>Thierry Baudet</em> over economie, <em>Edwin Winkels</em> over Corona in Spanje en meer Dinsdag 7 april zijn Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana de presentatoren van Op1. Dit duo presenteert elke dinsdag deze talkshow en ook vanavond komen er weer allerlei onderwerpen aan bod. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1. Onderwerpen van dinsdag 7 april 2020 Thierry Baudet is een van de gasten die vanavond (op gepaste afstand) aanschuift. De leider van Forum Voor Democratie doet onder meer uit de doeken hoe hij de economie een kickstart wil geven. Powned: Thierry Baudet vond Corona-toespraak Mark Rutte 'verwarrend' Bekijk deze video » Voor een patiënt die op de intensive care heeft gelegen is de opname achteraf vaak een groot zwart gat. Een door naasten bijgehouden dagboek kan die leegte opvullen, merkte Daphne Bolman, die drie maanden op de ic lag. Anesthesioloog-intensivist Marc Buise (Catharina Ziekenhuis Eindhoven) heeft er een speciale app voor bedacht. Vanavond zijn ze samen te gast bij Op1. Talkshow M gemist? 'Er moet meer worden getest op Coronavirus’ Bekijk deze video » Jan Kluytmans, arts-microbioloog verbonden aan het Amphiaziekenhuis in Breda was de eerste die begon met het testen van zijn medewerkers, werkzaam in Breda, de plek waar het allemaal begon. Wat zijn de resultaten? Op1 gemist? Econoom Bas Jacobs houdt zijn hart vast: "Gaat hard naar beneden" Bekijk deze video » Edwin Winkels, journalist voor het AD en de NOS, praat vanavond over wat het corona-virus in Spanje heeft aangericht, en hoe het land dat graag met behulp van Europa oplost. Juist dit weekend zou een van de belangrijkste bronnen van inkomsten, de toeristenindustrie, weer op gang komen. En wat zijn de gevolgen voor het voetbal? Op1 gemist? Laila Frank ziet wrange beelden uit VS: "Het coronavirus is een griepje!" Bekijk deze video » Het coronavirus verspreidt zich razendsnel en laat ook de Biblebelt niet ongemoeid. De hechte kerkgemeenschap lijkt een brandhaard voor het virus. We bespreken het met Henk van Veldhuizen en Leendert Jan Lingen, dominees van de misschien wel zwaarst getroffen kerkgemeenten. De talkshow Op1 is iedere werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond in Op1: Thierry Baudet over economie, Edwin Winkels over Corona in Spanje en meer
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Thierry Baudet over economie, Edwin Winkels over Corona in Spanje en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV