Kijk LIVE naar Concertgebouw Session met Anna Fedorova

Kijk LIVE naar Concertgebouw Session met Anna Fedorova

Het Concertgebouw zoekt naar manieren om hun publiek toch te bereiken, nu ze helaas gesloten zijn vanwege alle coronamaatregelen. Daarom hebben ze de Empty Concertgebouw Sessions in het leven geroepen.

Kijk <em>LIVE</em> naar Concertgebouw Session met <em>Anna Fedorova</em> Het Concertgebouw zoekt naar manieren om hun publiek toch te bereiken, nu ze helaas gesloten zijn vanwege alle coronamaatregelen. Daarom hebben ze de Empty Concertgebouw Sessions in het leven geroepen. Anna FedorovaDe naam zegt het al: het hele concertgebouw zal leeg zijn, op de artiest en één medewerker na. De eerste editie van de concertreeks wordt woensdag afgetrapt door pianiste Anna Fedorova, die onder meer muziek van componist Chopin ten gehore zal brengen. Het optreden, dat een kwartier zal duren, is hierboven vanaf 12:30 uur LIVE te zien. Bekijk ook DWDD gemist? Lucas en Arthur Jussen spelen Beethoven Bekijk deze video »
Muziek :
Kijk LIVE naar Concertgebouw Session met Anna Fedorova

Anna Fedorova
De naam zegt het al: het hele concertgebouw zal leeg zijn, op de artiest en één medewerker na. De eerste editie van de concertreeks wordt woensdag afgetrapt door pianiste Anna Fedorova, die onder meer muziek van componist Chopin ten gehore zal brengen. Het optreden, dat een kwartier zal duren, is hierboven vanaf 12:30 uur LIVE te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Concertgebouw Session met Anna Fedorova of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV