Jan Roos onthult: "Johnny de Mol heeft geprobeerd Patty Brard te versieren"

Jan Roos onthult: "Johnny de Mol heeft geprobeerd Patty Brard te versieren"

PowNed probeert tijdens de coronacrisis ook nieuwe content te maken voor hun volgers. Op minder dan anderhalve meter afstand van elkaar bespreken Mark Baanders, Jan Roos en Dennis Schouten de laatste roddels. Zo schijnt Johnny de Mol een poging te hebben gedaan om seks te hebben met Patty Brard.

"Hoe smerig is dat?"
Roos haalt de anekdote rechtstreeks uit de onlangs verschenen autobiografie van Patty Brard. Zij beweert dat De Mol eens naast haar in bed lag en toen een poging heeft gedaan om haar - "dat veenlijk", aldus Roos - te versieren en te verleiden tot een vrijpartij. Vervolgens ontstaat er een flinke discussie tussen Baanders en Roos, want Baanders krijgt "oorpijn" van zijn gezeik. "Mongool dat je er bent!"

Bekijk de aflevering van RoddelPraat hieronder.

<em>Jan Roos</em> onthult: &quot;Johnny de Mol heeft geprobeerd Patty Brard te versieren&quot; PowNed probeert tijdens de coronacrisis ook nieuwe content te maken voor hun volgers. Op minder dan anderhalve meter afstand van elkaar bespreken Mark Baanders, Jan Roos en Dennis Schouten de laatste roddels. Zo schijnt Johnny de Mol een poging te hebben gedaan om seks te hebben met Patty Brard. "Hoe smerig is dat?"Roos haalt de anekdote rechtstreeks uit de onlangs verschenen autobiografie van Patty Brard. Zij beweert dat De Mol eens naast haar in bed lag en toen een poging heeft gedaan om haar - "dat veenlijk", aldus Roos - te versieren en te verleiden tot een vrijpartij. Vervolgens ontstaat er een flinke discussie tussen Baanders en Roos, want Baanders krijgt "oorpijn" van zijn gezeik. "Mongool dat je er bent!" Bekijk de aflevering van RoddelPraat hieronder. Bekijk ook Schrijvers boek Patty Brard in Jinek: ‘Opvallend dat ze eigen familieruzie niet kan oplossen’ Bekijk deze video » Rick Romijn woest op Patty Brard: "Het is een verschrikkelijk wijf" Bekijk deze video »
Gossip :
Jan Roos onthult: "Johnny de Mol heeft geprobeerd Patty Brard te versieren"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Roos onthult: "Johnny de Mol heeft geprobeerd Patty Brard te versieren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV