Goed voor Elkaar: "Keigoede zuster" is emotioneel door bedankje

Goed voor Elkaar: "Keigoede zuster" is emotioneel door bedankje

<em>Goed voor Elkaar</em>: &quot;Keigoede zuster&quot; is emotioneel door bedankje Frans Bauer gaat een dagje op pad met Bas, hij is maatschappelijk sportcoach en gebruikt vechtsport als middel om kwetsbare jongeren te helpen. Ook gaat Frans langs bij het brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis. EmotioneelZie hierboven een mooi fragment van Goed voor Elkaar waarin een zuster wordt bedankt voor haar inzet. Een jongen geeft een mooie speech en bloemen: "Ik moet er gewoon van huilen", zegt de zuster. Het programma Goed voor elkaar is elke woensdag wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Goed voor elkaar terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook TV Kantine: Koningin Máxima geeft Frans Bauer knietje Bekijk deze video » Zien: RTL-sterren delen #samensterk videoboodschap Bekijk deze video »

Frans Bauer gaat een dagje op pad met Bas, hij is maatschappelijk sportcoach en gebruikt vechtsport als middel om kwetsbare jongeren te helpen. Ook gaat Frans langs bij het brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis.

Emotioneel
Zie hierboven een mooi fragment van Goed voor Elkaar waarin een zuster wordt bedankt voor haar inzet. Een jongen geeft een mooie speech en bloemen: "Ik moet er gewoon van huilen", zegt de zuster.

Het programma Goed voor elkaar is elke woensdag wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Goed voor elkaar terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goed voor Elkaar: "Keigoede zuster" is emotioneel door bedankje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV