Robert Jensen haalt mannen van Veronica Inside door het slijk: "Lafaards" (video)

Robert Jensen haalt mannen van Veronica Inside door het slijk: "Lafaards" (video)

Robert Jensen staat bekend om zijn controversiële mening over de coronacrisis en schroomt ook niet om een stevige mening te geven. In deze aflevering zijn de mannen van Veronica Inside aan de beurt. Zo noemt Jensen de mannen 'bangige mannetjes' en noemt hij presentator Wilfred Genee Geniepige Genee en een loser. "Het zijn lafaards."

<em>Robert Jensen</em> haalt mannen van <em>Veronica Inside</em> door het slijk: &quot;Lafaards&quot; (video) Robert Jensen staat bekend om zijn controversiële mening over de coronacrisis en schroomt ook niet om een stevige mening te geven. In deze aflevering zijn de mannen van Veronica Inside aan de beurt. Zo noemt Jensen de mannen 'bangige mannetjes' en noemt hij presentator Wilfred Genee Geniepige Genee en een loser. "Het zijn lafaards." Johan Derksen is bang mannetjeVolgens Jensen zit Johan Derksen tegenwoordig als een bang mannetje aan tafel bij VI. Jensen betoogt dat de mainstream media zich niet uit durven te spreken over de waarheid achter het coronavirus, omdat ze bang zijn hun baan bij de televisie kwijt te raken. Bekijk de video van Robert Jensen hierboven. Bekijk ook Jensen: "Door corona geven we vrijheid en mensenrechten op" Bekijk deze video » Video: Robert Jensen waarschuwt voor politiestaat: ‘Waar zijn we in beland?!’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Robert Jensen haalt mannen van Veronica Inside door het slijk: "Lafaards" (video)

Johan Derksen is bang mannetje
Volgens Jensen zit Johan Derksen tegenwoordig als een bang mannetje aan tafel bij VI. Jensen betoogt dat de mainstream media zich niet uit durven te spreken over de waarheid achter het coronavirus, omdat ze bang zijn hun baan bij de televisie kwijt te raken.

Bekijk de video van Robert Jensen hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Robert Jensen haalt mannen van Veronica Inside door het slijk: "Lafaards" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV