Op1: Apps moeten besmettingen coronavirus in kaart brengen

Op1: Apps moeten besmettingen coronavirus in kaart brengen

<em>Op1</em>: Apps moeten besmettingen coronavirus in kaart brengen De regering wil door middel van apps in kaart brengen wie wel en niet besmet is met het coronavirus. Dat zou op vrijwillige basis moeten. Joost Vullings en Mona Keijzer vertellen bij Op1 hoe dat in zijn werk zou gaan. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Talkshow M gemist? Jeroen Terlou over de invloed van China op de coronacrisis Bekijk deze video » Op1: Anne Wensing over corona: 'Niet zomaar zeggen dat je niet immuum bent' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Apps moeten besmettingen coronavirus in kaart brengen

De regering wil door middel van apps in kaart brengen wie wel en niet besmet is met het coronavirus. Dat zou op vrijwillige basis moeten. Joost Vullings en Mona Keijzer vertellen bij Op1 hoe dat in zijn werk zou gaan.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Apps moeten besmettingen coronavirus in kaart brengen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen