Jinek gemist? Wouter de Winther: ‘Nauwelijks zich op Corona-situatie verpleeghuizen’

Jinek gemist? Wouter de Winther: ‘Nauwelijks zich op Corona-situatie verpleeghuizen’

<em>Jinek</em> gemist? Wouter de Winther: ‘Nauwelijks zich op Corona-situatie verpleeghuizen’ Wouter de Winther praat bij Jinek over onder meer de situatie rond het Coronavirus in verpleeghuizen, volgens hem is hier niet of nauwelijks zicht op. “Er zijn inmiddels cijfers bekend dat 40% van verpleeghuizen nu zuchten onder Coronabesmettingen. Die mensen niet of niet altijd getest”, vertelt hij. “Het is vooral heel erg verschrikkelijk voor mensen in verpleeghuizen, maar ook voor de mensen die die mensen moeten verzorgen.” Bekijk het gesprek met Wouter de Winther in Jinek hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Anita Meijer kan nu lachen om haar foutje in The Passion Bekijk deze video » Jinek gemist? ‘Dat 60% Corona-app gaat gebruiken is onrealistisch’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Wouter de Winther: ‘Nauwelijks zich op Corona-situatie verpleeghuizen’

Wouter de Winther praat bij Jinek over onder meer de situatie rond het Coronavirus in verpleeghuizen, volgens hem is hier niet of nauwelijks zicht op. “Er zijn inmiddels cijfers bekend dat 40% van verpleeghuizen nu zuchten onder Coronabesmettingen. Die mensen niet of niet altijd getest”, vertelt hij. “Het is vooral heel erg verschrikkelijk voor mensen in verpleeghuizen, maar ook voor de mensen die die mensen moeten verzorgen.”

Bekijk het gesprek met Wouter de Winther in Jinek hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Wouter de Winther: ‘Nauwelijks zich op Corona-situatie verpleeghuizen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV