Eigen Huis & Tuin slachtoffer van veranderingen RTL: "Komt hard aan"

Eigen Huis & Tuin slachtoffer van veranderingen RTL: "Komt hard aan"

Een harde klap voor zowel de vele trouwe kijkers van Eigen Huis & Tuin als de makers van het programma zelf: na 27 jaar wordt het klusprogramma van de vroege zaterdagavond gehaald door RTL. Volgens tuinman Tom Groot komt het nieuws hard aan.

"Voorzichtig mee omgaan"
Peter van der Vorst licht in een videoboodschap toe dat de directie van RTL bepaald niet over één nacht ijs is gegaan: "Eigen Huis & Tuin is al jaren een vaste waarde op de vroege zaterdagavond en daar moet je voorzichtig mee omgaan." De hoge kosten van het programma zijn de belangrijkste reden om de programmering aan te passen: "Veertig keer per jaar de metamorfose van een huis of een tuin, dat gaat nogal in de papieren lopen," aldus Van der Vorst.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hieronder.

<em>Eigen Huis &amp; Tuin</em> slachtoffer van veranderingen RTL: &quot;Komt hard aan&quot; Een harde klap voor zowel de vele trouwe kijkers van Eigen Huis & Tuin als de makers van het programma zelf: na 27 jaar wordt het klusprogramma van de vroege zaterdagavond gehaald door RTL. Volgens tuinman Tom Groot komt het nieuws hard aan. "Voorzichtig mee omgaan"Peter van der Vorst licht in een videoboodschap toe dat de directie van RTL bepaald niet over één nacht ijs is gegaan: "Eigen Huis & Tuin is al jaren een vaste waarde op de vroege zaterdagavond en daar moet je voorzichtig mee omgaan." De hoge kosten van het programma zijn de belangrijkste reden om de programmering aan te passen: "Veertig keer per jaar de metamorfose van een huis of een tuin, dat gaat nogal in de papieren lopen," aldus Van der Vorst. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Miss Nederland Jessie Jazz reinigt haar huis met salie in Eigen Huis & Tuin Bekijk deze video » Myrna Goossen liet Rob Verlinden schrikken: "Ik wist al langer van HIV-besmetting" Bekijk deze video »
TV :
Eigen Huis & Tuin slachtoffer van veranderingen RTL: "Komt hard aan"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eigen Huis & Tuin slachtoffer van veranderingen RTL: "Komt hard aan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV