Gesprek Mattie & Marieke met Oma Til wordt chaos: "Ze snapt er niets van" (video)

Gesprek Mattie & Marieke met Oma Til wordt chaos: "Ze snapt er niets van" (video)

Gesprek <em>Mattie &amp; Marieke</em> met <em>Oma Til</em> wordt chaos: &quot;Ze snapt er niets van&quot; (video) Voor de ochtendshow van Mattie & Marieke op Qmusic gaat Joe de Stagiar naar Reeuwijk om bloemen uit te delen. Eén van de gelukkige ontvangers is Oma Til. Het vrolijke radio-duo belt met Oma Til, die een beetje verward reageert. Als vervolgens blijkt dat de halve familie op de stoep staat, is de chaos compleet: "Ze snapt er niets van." Bekijk het hele fragment van Mattie & Marieke hierboven. Bekijk ook Qmusic-team deelt bloemen uit door het hele land: Bekijk de video Bekijk deze video » Video: Marieke Elsinga staat voor een raadsel: "Poes in m'n auto gesprongen!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Gesprek Mattie & Marieke met Oma Til wordt chaos: "Ze snapt er niets van" (video)

Voor de ochtendshow van Mattie & Marieke op Qmusic gaat Joe de Stagiar naar Reeuwijk om bloemen uit te delen. Eén van de gelukkige ontvangers is Oma Til. Het vrolijke radio-duo belt met Oma Til, die een beetje verward reageert. Als vervolgens blijkt dat de halve familie op de stoep staat, is de chaos compleet: "Ze snapt er niets van."

Bekijk het hele fragment van Mattie & Marieke hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gesprek Mattie & Marieke met Oma Til wordt chaos: "Ze snapt er niets van" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen